MAANDAG 25 MAART tem DONDERDAG 28 MAART 2024

Aura-Soma is een holistische zielstherapie die je in contact brengt met je essentie.
Als we de taal van kleur begrijpen en ze actief en bewust in ons dagelijks leven integreren, komen we in verbinding met ons Ziele-plan en de oorspronkelijke verlangens van onze ziel.

Kleuren werpen ook licht op onze schaduwkanten, struikelblokken, uitdagingen en Aura-Soma brengt ook hierin ondersteuning op een zachte maar voelbare manier.

Jij bent de kleuren die je kiest en de kleuren die je kiest vertegenwoordigen dat wat jouw ZIJN het meeste nodig heeft, en dit op elk gebied – fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch en dit door middel van essentiële oliën, mineralen, kleurenergie, planten– en kruidenextracten.

Het is een krachtig middel tot zelfhulp zodat je gemakkelijker ziet wat je wilt veranderen en geeft je ook de nodige ondersteuning om die veranderingen ook effectief door te voeren, beslissingen te nemen, knopen door te hakken, je beter, bewuster in je vel te voelen. Ze bieden ook steun bij verdriet of verwerkingsprocessen…

Wil je graag weten wat je ziel tot uitdrukking wilt brengen?
Sta je open voor een verdieping van wie je bent en ga je voor een groei en bloei?
Wil je graag weten wie je echt bent, wat jouw kleuren zijn?
Ben je therapeut, coach, spiritueel leraar, healer … en op zoek naar een verdieping in jouw praktijk?
Ben je leergierig en benieuwd wat kleuren en geuren met jou kunnen doen?

4 dagen word je meegenomen op een kleurenreis naar je zelf…genieten, helen en jezelf ontdekken in een gezellige vakantiesfeer en omringd door prachtige kleuren…

Deze cursus is onderdeel van een 3-delige reeks. Het is een op zichzelf staande module, waarbij de ervaringen en aangeleerde stof volwaardig zijn om te integreren in je privésfeer, dagelijks leven, meditatie, coaching of andere praktijk.