Filosofie van AEOS

Van buiten naar binnen. Van binnen naar buiten … De synergieën van schoonheid

Luxueus… voedend… verzachtend… de uitstraling en de geur – alles wat een vrouw zijn kan. Denk aan AEOS en voel. Want wat AEOS biedt op schoonheidsvlak, is niet alleen uiterlijk te zien. Ervaren hoe de producten die we op uw huid aanbrengen de mysteries van uw innerlijke schoonheid kunnen stimuleren en openbaren, dat is een buitengewone opportuniteit die de kern vormt van dit huidverzorgingseerbetoon aan totale natuurlijke schoonheid.

Het geheim zit in de bodem die AEOS de schoonheid van zijn eigen ‘innerlijk’ biedt. Vanaf de bewerking van het land tot de biodynamische teelt op onze eigen akkers wordt AEOS ontwikkeld met extracten en essentiële oliën van kruiden en planten die zo geteeld worden dat ze nieuw leven en vitaliteit wekken in de bodem waarin ze groeien. Dit voedt en versterkt op zijn beurt de immuunsystemen van de planten, en bij de oogst worden ze verder gestimuleerd met de weergalm van kristallen en mineralen. Het vergde tien jaar ontwikkeling om het subtiele evenwicht van de natuur zelf in harmonie te brengen, zodat de som van het geheel alle mooie delen stimuleert en versterkt. Inherent aan AEOS zijn de levenskrachtige eigenschappen die zich niet alleen vertalen in de diepste huidlagen, maar die ook de gezondheid en het welzijn van onze eigen innerlijke aard ondersteunen.

Volledig organische natuurlijke huidverzorging zonder toxische chemicaliën of synthetische stoffen… innovatieve verkrijging van essentiële oliën… geavanceerde huidverzorgingstechnologie op basis van tocoferolen (vitamine E) van natuurlijke bronnen… uniek gebruik van spelt, een oude graanvariëteit, geteeld in onze biodynamische boerderij met Demeter-certificatie… de actieve energie van kristallen en mineralen… allemaal samengevoegd en georkestreerd met de bedoeling gebruikt te worden voor het hogere goed bij het scheppen van een sfeer van innerlijke en uiterlijke uitstraling.

Voor de vrouw die op zoek is naar haar eigen mysterie en schoonheid. Voor een nieuwe wereld die op ons wacht om meer van onze persoonlijkheid tot leven te wekken. Dynamisch. Uitzonderlijk. Zelfs revolutionair.

Liefde en licht

Mike Booth

Voorzitter van Aura-Soma Products Limited

News