Verdeler voor België:
BASIS 1 CURSUS NAJAAR 2021

BASIS 1 CURSUS NAJAAR 2021

Aura-Soma is een holistische zielstherapie die je in contact brengt met je essentie.
Als we de taal van kleur begrijpen en ze actief en bewust in ons dagelijks leven integreren, komen we in verbinding met ons Ziele-plan en de oorspronkelijke verlangens van onze ziel.

Kleuren werpen ook licht op onze schaduwkanten, struikelblokken, uitdagingen en Aura-Soma brengt ook hierin ondersteuning op een zachte maar voelbare manier.

Wil je graag weten wat je ziel tot uitdrukking wilt brengen?
Sta je open voor een verdieping van wie je bent en ga je voor een groei en bloei?
Wil je graag weten wie je echt bent, wat jouw kleuren zijn?
Ben je therapeut, coach, spiritueel leraar, healer … en op zoek naar een verdieping in jouw praktijk?
Ben je leergierig en benieuwd wat kleuren en geuren met jou kunnen doen?

4 dagen word je meegenomen op een kleurenreis naar je zelf…genieten, helen en jezelf ontdekken in een gezellige vakantiesfeer en omringd door prachtige kleuren…

B120 PERSEPHONE

Geboren op 27 mei 2021 om 08:00 uur BST

In de nasleep van de Bloedmaansverduistering in Boogschutter wordt Persephone, de
dochter van Ceres, geboren. De Bloedmaan wordt genoemd als één van de meest cruciale kosmische gebeurtenissen van 2021; deze aankomst net na de maansverduistering biedt ons
de mogelijkheid om de deur te openen naar iets buitengewoons met betrekking tot onze Aura-Soma-reis van kleur en licht. Wanneer we kijken naar het licht dat in het oranje schijnt,
dan kijken we niet alleen naar wat dit voor onszelf betekent, maar dan kijken we ook naar de diepere betekenis die vanuit onze ziel komt in relatie tot wat zich ontvouwt doorheen de diepere aspecten binnen het systeem.

BASISCURSUS ROOD L3

LEVEL 3 CURSUS: 24 tem 27 JULI 2021

We nemen de laatste etappe van onze opleiding om Aura-Soma consultant te worden. Level
3 voor gevorderden staat je toe om de diepere aspecten van kleur te exploreren doorheen de meestersequentie maar ook het ontwikkelen van een vollediger begrip van de subtiele anatomie van de mens vanuit een Aura-Soma perspectief.

Het voedt tevens de ontwikkeling van je consultatietalenten door praktische oefeningen en door de rol van consultant, student en observator in te voelen; het ontwikkelen van de verbindingen tussen kleur en bewustzijn om je intuïtie te helpen verbinden met de equilibriums op een dieper niveau.

BASISCURSUS GEEL L2

BASIS 2 GELE CURSUS: 31 MEI tem 3 JUNI 2021 OF 12 TEM 15 JULI 2021
Aura-Soma zienswijze van de kleuren, de verschillende niveaus van consultatie, de drie-eenheid, de wet van 3 door subtiele anatomie, het gebruik van kristallen in Aura-Soma, intense kleuren, de schaduwkant van de kleuren, Aura-Soma’s kleur en numerologie, Astrologie en kleur, kleur ademen, synergie consultaties, Quintessences door het doorlopen van de Meesters.

L1 BLAUWE CURSUS

BASIS 1 BLAUWE CURSUS:
3 tem 6 MEI of 5 tem 8 JULI 2021
AURA-SOMA: ONTDEK WIE JE ECHT BENT
EN LAAT JE IN HARMONIE BRENGEN DOOR DE KRACHT VAN KLEUR Aura-Soma is een zielstherapie die je in contact brengt met je essentie. Jouw ziel heeft Bronkwaliteiten, die zich willen uiten in het aardse leven, die kwaliteiten worden gereflecteerd in kleuren. Als we de taal van kleur begrijpen en ze actief en bewust in ons dagelijks leven integreren, komen we in verbinding met ons Ziele-plan en de oorspronkelijke verlangens van onze ziel.

B119 CERES

Geboren op 14 december 2020 om 11:45 uur am (UK-tijd)

Het getal 20 is zeer belangrijk geweest dit jaar, in Aura-Soma is de fles 20 het Sterrekind. In zekere zin vertegenwoordigt deze fles de moeilijkheden van het kind, de schok, de trauma’s, alle moeilijkheden op de tijdlijn, voorouderlijke en in relaties.

B118 ECHO

B118 – Licht Koraal/Licht Violet Geboren op 14 Mei 2020 om 12:00 pm BST

In het kielzog van deze turbulente, onzekere tijden kan de komst van Echo ons ondersteunen om het goud binnenin onszelf te vinden, onszelf lief te hebben en onze angsten los te laten.