Verdeler voor België:

B119 CERES

Geboren op 14 december 2020 om 11:45 uur am (UK-tijd)

Het getal 20 is zeer belangrijk geweest dit jaar, in Aura-Soma is de fles 20 het Sterrekind. In zekere zin vertegenwoordigt deze fles de moeilijkheden van het kind, de schok, de trauma’s, alle moeilijkheden op de tijdlijn, voorouderlijke en in relaties.

BASISCURSUS GEEL L2

BASIS 2 GELE CURSUS: 28 tem 31 JULI 2020
Aura-Soma zienswijze van de kleuren, de verschillende niveaus van consultatie, de drie-eenheid, de wet van 3 door subtiele anatomie, het gebruik van kristallen in Aura-Soma, intense kleuren, de schaduwkant van de kleuren, Aura-Soma’s kleur en numerologie, Astrologie en kleur, kleur ademen, synergie consultaties, Quintesseces door het doorlopen van de Meesters.

L1 BLAUWE CURSUS

BASIS 1 BLAUWE CURSUS:
23 tem 26 juli 2020
AURA-SOMA: ONTDEK WIE JE ECHT BENT
EN LAAT JE IN HARMONIE BRENGEN DOOR DE KRACHT VAN KLEUR Aura-Soma is een zielstherapie die je in contact brengt met je essentie. Jouw ziel heeft Bronkwaliteiten, die zich willen uiten in het aardse leven, die kwaliteiten worden gereflecteerd in kleuren. Als we de taal van kleur begrijpen en ze actief en bewust in ons dagelijks leven integreren, komen we in verbinding met ons Ziele-plan en de oorspronkelijke verlangens van onze ziel.

BASISCURSUS ROOD L3

LEVEL 3 CURSUS: 3 tem 6 AUGUSTUS 2020
We nemen de laatste etappe van onze opleiding om Aura-Soma consultant te worden. Level 3 voor gevordenen staat je toe om de diepere aspecten van kleur te exploreren doorheen de meestersequentie maar ook het ontwikkelen van een vollediger begrip van de subtiele anatomie van de mens vanuit een Aura-Soma perspectief. Het voedt tevens de ontwikkeling van je consultatietalenten door praktische oefeningen en door de rol van consultant, student en observator in te voelen; het ontwikkelen van de verbindingen tussen kleur en bewustzijn om je intuïtie te helpen verbinden met de equilibriums op een dieper niveau.

B118 ECHO

B118 – Licht Koraal/Licht Violet Geboren op 14 Mei 2020 om 12:00 pm BST

In het kielzog van deze turbulente, onzekere tijden kan de komst van Echo ons ondersteunen om het goud binnenin onszelf te vinden, onszelf lief te hebben en onze angsten los te laten.