Aura-Soma

equilibriumAura-Soma biedt uniek kleurverzorgende producten aan voor mensen die bewust leven. Met kleur als levend verzorgingsmiddel sluit Aura-Soma de kring van traditionele concepten, die de mens in zijn geheel van lichaam, ziel en geest zien. Innerlijk welzijn en uiterlijk voorkomen worden door de werking van kleur en geur in balans gebracht. Zorgvuldig gekozen en natuurlijke ingrediënten voldoen aan alle eisen waar een kwaliteitsverzorgingsproduct moet aan voldoen.

In de kostbare oliën en geuressences komen ingrediënten uit planten, mineralen, edelstenen en kristallen door hun gemeenschappelijke kleuren tot een synergetische ontwikkeling die hun werking nog versterkt. Hierin volgt Aura-Soma één van de belangrijkste natuurprincipes: de wet van resonantie. Daarna hebben twee of meerdere systemen interactie en bereiken daardoor harmonie. Indien de Aura-Soma producten bij gebruik hun levende dynamiek ontplooien wordt de mens deel van deze harmonische communicatie.

Licht is de bron van het leven – kleur is haar taal. Kleuren zijn impulsen voor creatieve uitdrukking van de ziel; ze bereiken onmiddellijk het menselijke niveau van waarnemen en sturen op deze manier gevoelens, denken en handelen. Kleuren beschrijven stemmingen en temperamenten in hun verschillende tinten – soms zweven we op roze wolken, dan zien we rood van woede, geel van nijd of groen van jaloezie.

Door de kleurenkeuze van de Aura-Soma producten maakt de mens verbinding met zijn ziel -en geestesgesteldheid. Door het gebruikt ervan activeert hij de zelfregulerende kracht en zorgt voor innerlijke balans, natuurlijke schoonheid en een levendige uitstraling.

SOOL bvba is het overkoepelend orgaan van waaruit ik werk als coach, begeleider, voetreflexoloog en Aura-Soma consulent, lerares en verdeler.

Ga een kijkje nemen op www.aura-soma.be als je er meer wilt over weten.

News