Verdeler voor België:

News

Aura-Soma Level 2

Verdiepingscursus
31 mei tem 3 juni OF 12 tem 15 juli 2021

Aura-Soma zienswijze van de kleuren, de verschillende niveaus van consultatie, de drie-eenheid, de wet van 3 door subtiele anatomie, het gebruik van kristallen in Aura-Soma, intense kleuren, de schaduwkant van de kleuren, Aura-Soma’s kleur en numerologie, Astrologie en kleur, kleur ademen, synergie consultaties, Quintesseces door het doorlopen van de Meesters.

Na afronding van deze cursus, kun je, als je jezelf er klaar voor voelt, je publieke praktijk beginnen te ontwikkelen. Dit betekent dat je je dient te registreren om een geregistreerde Aura- Soma Practioner te zijn, door het aanvragen van een praktijkcertificaat waarbij we je vragen dit certificaat zichtbaar te tonen als je consulten geeft en je volgt twee verdiepingscursussen: Being the star you are en Persoonlijke vaardigheden.

Uitlijning van de cursus: een onderzoek van de 5 niveau’s van kleur: symbolisch, spiritueel, mentaal, emotioneel en energetisch; de primaire kleuren in alle kleuren en de 3 tendenzen; de wet van drie – subtiele anatomie; Equilibrium en numerologie; quintessences: meer informatie over de Meester energieën; kleuraderen; het gebruik van kristallen in het Aura-Soma systeem.

WANNEER?

Van 31 mei tot en met 3 juni 2021 van 9u30 tot 17u. OF
Van 12 juli tot en met 15 juli van 9u30 tot 17u.

WAAR?

SOOL bvba, Blakmeers 61, 1790 Affligem.

De opleiding kost 600 euro, cursusmap, officieel certificaat, koffie en versnaperingen, gebruik van alle producten inbegrepen.

Inschrijven kan via eva@soolbvba.be of op 0474/929012.
Uw inschrijving wordt bevestigd na een voorschot van 100 euro op rekeningnummer ING 393-0042673-82. Je kan altijd een factuur krijgen.