PRODUCTIE

Aura-Soma Products Ltd heeft als doel zoveel mogelijk plantaardige stoffen uit eigen gewin te halen. De nood aan plantenessences en etherische oliën, die niet uit eigen gewin gehaald worden, komt van zorgvuldige leveranciers over de hele wereld, die bewust bezig zijn en weten hoe belangrijk een gezonde moeder aarde is. De etherische oliën en plantenessences geven de Aura-Soma producten een heerlijke geur en de levende kracht uit de plantenwereld.

Het kleuren van de vloeistoffen uit planten is een uitdaging. Hier werkt Aura-Soma Products Ltd. met een leidinggevende producent, die gespecialiseerd is in dit thema. De kleuren vormen naast de geuren het directe communicatiemiddel van de Aura-Soma producten met de gebruiker. Voor de producent zowel als voor de gebruiker geeft dit ook een eigenaardig fenomeen, namelijk dat de geur en de kleur kan veranderen tijdens het gebruik of tijdens het produceren. Dit fenomeen is te wijten aan de levendigheid en de natuurlijkheid van de producten. Geen enkele plant geeft de geur nog kleur in een volgende oogst op exact dezelfde wijze. Verscheidene invloeden zijn hier werkzaam – van bodemkwaliteit tot lichtinwerking tot klimaatveranderingen. Die kunnen in de productie tot kleur –en geurafwijkingen leiden, die toch op basis van de cyclus der natuur, onderdeel vormen tot de productfilosofie van Aura-Soma. Tijdens het gebruik en in de communicatie met de gebruiker kan dit proces zich voortzetten, alsof de kleuren en geuren veranderen zoals het ontwikkelingsproces van de gebruiker.

Bij de ingrediënten uit het mineralenrijk is er gedurende de Aura-Soma productie door Vicky Wall een beduidende ontwikkeling ontstaan. De kristallen en edelstenen waren in die tijd aanwezig onder energetische vorm, maar vandaag zitten zijn ze ook fysiek in de vloeistof aanwezig en eveneens onder de vorm van kristalessences. Deze essences worden alchemistisch bereid voor Aura-Soma in Zwitserland door de firma Aurora Pharma. De eerste smaragdessence voor de groene kleur werd als snel opgevolgd door rozenkwarts en amethistessence voor de kleuren roze en violet. Nu is er voor elke Aura-Soma kleur een kostbare kristalessence.

Om een eerlijke productie te waarborgen, die de levendigheid van de aparte ingrediënten behoud, en om de dynamiek van de gemaakte producten te garanderen werden enkele machines ontworpen speciaal voor de productie van Aura-Soma producten, zoals bijvoorbeeld de gouden piramide, die dient om de producten te energetiseren. Een Oloid machine schudt de ingrediënten samen in een 8-vorm en een toevoerbuis met pomp –en zuigsysteem transporteert de vloeistoffen behoedzaam en met weinig druk in de flessen.

De productie van Aura-Soma producten is in veel opzichten een verbinding tussen traditie en innovatie of zoals Vicky het uitdrukte: “Oude wijn in nieuwe flessen”. Haar wens om de Aura-Soma producten te koppelen aan moderne technologie en ze volgens de kosmische wet en de wetten van moeder aarde te laten ontstaan om zo een waar beeld van de echte natuurwetenschap te bekomen, wordt in elk opzicht betracht.

News