​VICKY WALL

Het ontstaan van Aura-Soma is onafscheidelijk verbonden met de mythische figuur van Vicky Wall. Ze werd geboren als zevende kind van een zevende kind, was helderziend en voelde zich dus zowel op deze wereld als in andere werelden thuis. Als helder wetende en helderziende droeg ze de waarde van de schepping hoog in het vaandel; mens en natuur staan centraal.

In 1983 ontstond Aura-Soma, dat ze creëerde door haar innerlijk gevoel en visie. Ze was toen al meer dan 60 jaar en kon dus putten uit enorm ervaren beroepsleven. Zo had ze in een klassieke apotheek gewerkt, waar alle producten nog volgens recept en eigenhandig bereid werden. Daarnaast had ze nog een zelfstandige praktijk podologie.

Door haar vergevorderde blindheid moest Vicky Wall zich voortijdig uit het beroepsleven terugtrekken. Het is dus zeer verwonderlijk dat ze tijdens die jaren de uitzonderlijke en kleurrijke Aura-Soma producten in het leven riep.

Door Aura-Soma gaf Vicky Wall de mensen een instrument om met de hulp van kleur in elke levensfase het evenwicht te behouden en in tijden van verandering zelfbewust en zelfstandig de eigen richting terug te vinden.

News