OVER AEOS

Een huid die straalt van gezondheid wijst op welzijn, niet alleen op schoonheid.Het gamma van AEOS biedt ons de kans om onze huidverzorgingsbenadering te herdefiniëren en te herevalueren via een innovatief 3-fasesysteem dat de levende energie van de natuurlijke ingrediënten versterkt en omvat. De producten van AEOS bevatten natuurlijke, organische en biodynamische plantenextracten, essences en essentiële oliën, evenals spagyrische tincturen uit kristalenergie en de golfvormen van kleuren.

Dit is uniek in de geschiedenis van de huidverzorging. Via de producten van AEOS combineren en integreren we de alchemietechnieken van vroeger met geavanceerde huidverzorgingsformules die revolutionair zijn voor deze tijd, voor al wie zichzelf zinvoller wil verzorgen en verwennen.

 

ACTIEF

Dit verwijst naar het feit dat de ingrediënten die gebruikt worden in de producten ‘leven’. Ze komen uit grond die gevoed en geactiveerd werd om een optimaal rendement te bieden. Bovendien bevat AEOS tal van effectieve ingrediënten die bekend staan voor hun actieve eigenschappen, bv. plantenextracten, essentiële oliën, enzymen enz. We gebruiken de best mogelijke grondstoffen om producten te ontwikkelen die het beste potentieel bieden voor optimale resultaten bij de verzorging en de voeding van uw huid.

 

ENERGIEK

AURA-SOMA® (producent van AEOS) gebruikt zijn unieke activeringsproces om alle elementen in de AEOS-producten energieker te maken. Dit proces biedt extra ondersteuning voor ons globale welzijn. Alle producten hebben hetzelfde hoofddoel: bijdragen aan het ‘hogere goed’ van de persoon die de producten gebruikt.

ORGANISCH

De bron van de ingrediënten die AEOS gebruikt is van zeer groot belang voor ons. In Shire Farm, onze eigen biodynamische (door Demeter gecertificeerde) boerderij, kweken we zo veel mogelijk ingrediënten die gebruikt kunnen worden in onze producten. Andere ingrediënten worden aangekocht bij organische en biodynamische boerderijen overal ter wereld. Planten die gekweekt worden volgens deze methoden zijn vitaler en hebben een heel positief effect op de grondstoffen die geproduceerd worden op basis van de planten. Het feit dat wij deze holistische benadering volgen vanaf de teelt over de aankoop van materialen tot de creatie van de huidverzorgingsproducten, zet onze filosofie kracht bij – zorg dragen voor de aarde, de huid voeden en de ziel voeden.

HUIDVERZORGING

Het 3-fasesysteem van AEOS is een nieuw huidverzorgingsconcept. Zowel de producten als hun gebruik zijn uniek. De integratie van geavanceerde spagyrische tincturen van kristalenergie en de golfvormen van kleuren zorgen ervoor dat dit gamma meer biedt dan alleen huidverzorging, voor al wie zich zinvoller wil verwennen en verzorgen.

AEOS wordt met liefde en zorg geproduceerd door Aura-Soma Products Limited.

Aura-Soma Products Ltd stelt alles in het werk om actief te werken met het ecosysteem van de aarde en om de planeet te ondersteunen met het oog op een gezonde en harmonieuze toekomst. Door de verantwoordelijkheid voor wat we creëren op ons te nemen, zijn we ervan overtuigd dat we niet alleen bijdragen tot de oplossing om onze voetafdruk op de aarde te verkleinen, maar dat we ook helpen om een toekomst met meer liefde, zorg en bewustzijn uit te bouwen.

Onze milieuvriendelijke benaderingen omvatten biologisch afbreekbare ingrediënten, duurzame en recycleerbare verpakking waar mogelijk, recyclage van de noodwendigheden van een drukke onderneming en actieve betrokkenheid – al meer dan 25 jaar – bij het planten van bomen en het aanleggen van duurzame bossen. Wij hebben respect en aandacht voor het welzijn van dieren en wij verlagen ons natuurlijk niet tot dierenmishandeling en wij zijn tegen onderzoek op dieren.