FILOSOFIE

De parfums van Pegasus laten de visuele en niet-visuele energie van kleur zien. Ze bevatten de energie van zowel essentiële oliën als kruidenextracten om een heerlijk aroma te creëren dat het humeur van de gebruiker kan opfleuren.

Tot de ontwikkeling van de moderne parfumerie in de jaren 1880 werden parfums gemaakt op basis van natuurlijke materialen. Sindsdien wordt de markt gedomineerd door parfums op basis van synthetische chemicaliën, fixeermiddelen en solventen.

Wij wilden terugkeren naar de vroegere kunst van de subtiliteiten en complexiteiten die het gebruik van zuiver natuurlijke en organische materialen te bieden heeft. Seizoensschommelingen op het vlak van natuurlijke teelten, zeer kleine oogsten en complexe extractieprocessen zorgen ervoor dat de ontwikkeling zoveel uitdagender is, maar ook creatiever is en meer voldoening schenkt. De parfummengsels die eruit resulteren, zijn zacht, vol en heerlijk puur.

Ons gamma Aura-Soma Pegasus parfums is uitsluitend vervaardigd op basis van natuurlijke en organische essentiële oliën uit planten en bloemen. De alcohol die gebruikt wordt als geurdrager is door The Soil Association gecertificeerd als organisch en gefermenteerd uit puur organisch graan. Door organische materialen te gebruiken, weten we zeker dat onze edele ingrediënten niet blootgesteld worden aan pollutie of pesticiden. Onze parfums zijn gegarandeerd vrij van petrochemicaliën, synthetische parfums en bewaarmiddelen.

Pegasus wordt met liefde en zorg geproduceerd door Aura-Soma Products Limited.

Aura-Soma Products Ltd stelt alles in het werk om actief te werken met het ecosysteem van de aarde en om de planeet te ondersteunen met het oog op een gezonde en harmonieuze toekomst. Door de verantwoordelijkheid voor wat we creëren op ons te nemen, zijn we ervan overtuigd dat we niet alleen bijdragen tot de oplossing om onze voetafdruk op de aarde te verkleinen, maar dat we ook helpen om een toekomst met meer liefde, zorg en bewustzijn uit te bouwen.

Onze milieuvriendelijke benaderingen omvatten biologisch afbreekbare ingrediënten, duurzame en recycleerbare verpakking waar mogelijk, recyclage van de noodwendigheden van een drukke onderneming en actieve betrokkenheid – al meer dan 25 jaar – bij het planten van bomen en het aanleggen van duurzame bossen. Wij hebben respect en aandacht voor het welzijn van dieren en wij verlagen ons natuurlijk niet tot dierenmishandeling en wij zijn tegen onderzoek op dieren.

News