3-FASESYSTEEM

Het kan een hele uitdaging zijn om de huid jong en gezond te houden ondanks de blootstelling aan pollutie, zon, airconditioning en dagelijkse omgevingen. Het gamma van AEOS ondersteunt de natuurlijke functie van de huid. Het herstelt het evenwicht van de huid en biedt indien nodig bescherming met een gemakkelijk te volgen 3-fasesysteem – hernieuwen, opnieuw in evenwicht brengen en voeden. Ongeacht wat het leven voor u in petto heeft, kan AEOS u en uw huid helpen: van de SNELLE ‘tijdbesparende’ routine – reinigen, hydrateren en vocht inbrengen – tot de OPTIMALE ‘huidstimulerende’ routine – een grondige dieptebehandeling om de huid te hydrateren en te voeden.

FASE 1: HERNIEUWEN

Wij zijn ervan overtuigd dat effectieve huidverzorging begint met een grondig gereinigde maar niet gedehydrateerde huid. De producten van AEOS reinigen de huid op basis van actieve, biodynamische ingrediënten. Er zijn vier reinigingsproducten, naargelang van uw noden – Cleansing Oil Dé-Maq, Gentle Cleansing Lotion, Blue en/of Pink. Dew Facial Wash en Gentle Exfoliant maken de huid zacht en ontvankelijk voor de ingrediënten die gebruikt worden in de volgende fasen.

FASE 2: OPNIEUW IN EVENWICHT BRENGEN

De plantenextracten en -oliën in de twee producten die het evenwicht herstellen – Energising Conditioner en Refreshing Hydrating Mist – stimuleren de hydratering en brengen opnieuw vocht in de huid. De Energising Conditioner stimuleert de huid om zijn eigen evenwicht te vinden en ervoor te zorgen dat de huid niet te vet en niet te droog is. Daarna volgt de Refreshing Hydrating Mist die de huid hydrateert en de absorptie van het serum en de moisturiser in de volgende fase verbetert.

FASE 3: VOEDEN

Tijdens de laatste fase wordt de huid gevoed en wordt de huidregeneratie ondersteund. Deze fase omvat twee producten – Realive Serum en Enriching Moisturiser. Het luxueuze Realive Serum zorgt voor hydratering en helpt om de tekenen van huidveroudering tegen te gaan, terwijl de Enriching Moisturiser snel indringt en de huid alle positieve weldaden van een goede hydratering biedt.

Snelle ‘tijdbesparende’ routine

De producten van AEOS zijn ontwikkeld om samen gebruikt te worden als volledige huidverzorgingsoplossing. Het is NIET de bedoeling deze producten te combineren met synthetische chemicaliën van andere merken.

Gebruik de producten van AEOS in de juiste volgorde, zodat de huid er het maximum kan uithalen en de producten kunnen doordringen tot de onderste lagen van de huidstructuur, naargelang van de behoeften van de huid, en een maximaal effect kunnen bieden.

Hernieuwen:
‘s Morgens: Om te beginnen de huid reinigen met Gentle Cleansing Lotion of Dew Facial Wash.
‘s Avonds: Om te beginnen alle make-up en sporen van pollutie verwijderen met Cleansing Oil Dé-Maq en de huid vervolgens reinigen met Dew Facial Wash.

Opnieuw in evenwicht brengen:
Vervolgens Energising Conditioner aanbrengen, gevolgd door Refreshing Hydrating Mist.

Voeden:
Tot slot Enriching Moisturiser aanbrengen.

News