ONTWIKKELING VAN PEGASUS

Pegasus parfumsHet is een grote eer een ander deel van de visie van Vicky Wall te kunnen omzetten in werkelijkheid met de lancering van Pegasus, acht schitterende nieuwe parfumvariëteiten.

Deze acht variëteiten zijn het resultaat van een samenwerkingsverband met ‘Creative Perfumers Limited’ en de oprichtster van het bedrijf, Anastasia. Zij heeft een ‘buitengewone neus’. Zij heeft zichzelf immers op een heel speciale manier opgeleid om essentiële oliën en parfums te kunnen uitbalanceren en samen te brengen in totale harmonie. Dit is een kunst die aan het uitsterven is, maar volgens mij is Anastasia een van de grootste ambassadrices van deze kunst ter wereld. Wij werken nauw samen met haar, omdat zij volgens mij ook enorm onderlegd is in wat synesthesie wordt genoemd. Dit omvat zintuigoverschrijdende waarnemingscapaciteiten.

Anastasia heeft een set Aura-Soma® flacons, de 110 verschillende kleurencombinaties. Ze laat elk bezoek van haar klanten starten bij de Aura-Soma flacons. Ze vraagt aan haar klanten om de flacons te selecteren die hen het meest aanspreken. Dan bepaalt Anastasia de geuren op basis van die kleurselecties, haar ervaring en wat ze geleerd heeft. In de loop der jaren en naarmate het ontwikkelingsproces vorderde, stelden we vast dat bepaalde noten en bepaalde kleuren steeds opnieuw samen naar voren kwamen. De acht parfums of mengelingen hebben betrekking op specifieke Aura-Soma flacons. Het cijfer op de Pegasus flacon is namelijk rechtstreeks verbonden met het nummer van de Equilibrium kleurencombinatie van het Aura-Soma Colour-Care-System®. Dit bevestigt de synesthetische relatie tussen het parfum en de specifieke kleurenflacon. Het gaat om een cirkelvormige totaalervaring: van de kleur tot het aroma, van de geur terug naar de kleur. En dat is iets gigantisch in termen van wat de geurwereld, de parfumwereld, de kleurenwereld zal ervaren.

News