INGREDIENTEN

“Het geheel is meer dan de som van zijn delen” Aristoteles 384 VC – 322 VC

De som van de delen (of ingrediënten) van elk product van AEOS is effectiever dan alle delen (of ingrediënten) afzonderlijk. We wijzen op enkele belangrijke ingrediënten om te benadrukken op welke manier ze effectief kunnen zijn, maar het is het belangrijkst te onthouden dat deze ingrediënten deel uitmaken van een product dat werd samengesteld met veel zorg en met oog voor de manier waarop alle verschillende aspecten uit de drie koninkrijken het meest effectief samengevoegd kunnen worden. (Het minerale koninkrijk van de kristallen en edelstenen; het plantaardige koninkrijk van de kruiden, planten en bomen en het mensenkoninkrijk dat betrekking heeft op de perceptie van licht en kleur).

Alles wat terechtkomt in het eindproduct wordt geëvalueerd, zowel energetisch als op basis van de resonante golfvorm. Dankzij dit ongelofelijke oog voor detail en het onderliggende inzicht in de manier waarop de ingrediënten in hun verschillende golfvormen compatibel zijn, is AEOS zo uniek op nog een ander niveau.

Bron van ingrediënten

De bron van de ingrediënten die AEOS gebruikt is van zeer groot belang voor ons. In Shire Farm, onze eigen biodynamische (door Demeter gecertificeerde) boerderij, kweken we zo veel mogelijk ingrediënten die gebruikt kunnen worden in onze producten. Andere ingrediënten worden aangekocht bij organische en biodynamische boerderijen overal ter wereld. Ons duurzaam engagement tegenover biodynamische landbouwstandaarden houdt in dat we het bestaan eren van elke plant die wordt gebruikt in het gamma van AEOS. Dit proces begint met de uitbalancering van de verschillende aspecten van de bodem, wat bevorderlijk is voor een grotere kracht en vitaliteit van de planten. Deze aandacht houdt in dat als de plant geoogst wordt, haar energiekracht gevoed werd via de evenwichtige grond, zodat de plant ons optimale kwaliteiten en essences kan bieden voor gebruik in de producten, die op hun beurt optimale regeneratieve krachten bieden voor de huid. Dit is een gift van de natuur voor ons.

Speltolie

Biodynamische landbouw is een van de meest ethische en duurzame landbouwvormen die er bestaan. Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige meststoffen en pesticiden. Deze landbouwvorm is gebaseerd op de natuurlijke onderlinge afhankelijkheid tussen alle verschillende componenten van de boerderij om een zichzelf onderhoudende, evenwichtige en harmonieuze omgeving te creëren.

In de Aura-Soma® (door Demeter gecertificeerde) biodynamische boerderij in de Lincolnshire Wolds telen en oogsten we zo veel mogelijk ingrediënten die gebruikt kunnen worden in de huidverzorgingsproducten van AEOS. Andere ingrediënten worden aangekocht bij organische en biodynamische boerderijen overal ter wereld.

Ons duurzaam engagement tegenover biodynamische landbouwstandaarden houdt in dat we het bestaan eren van elke plant die wordt gebruikt in het gamma van AEOS. Dit proces begint met de uitbalancering van de verschillende aspecten van de bodem, wat bevorderlijk is voor een grotere kracht en vitaliteit van de planten. Deze aandacht houdt in dat als de plant geoogst wordt, haar energiekracht gevoed werd via de evenwichtige grond, zodat de plant ons optimale kwaliteiten en essences kan bieden voor gebruik in de producten, die op hun beurt optimale regeneratieve krachten bieden voor de huid. Dit is een gift van de natuur voor ons.

In het biodynamische ecosysteem is de mens een bewuste en verantwoordelijke beheerder die de gunstige aspecten en de onderlinge afhankelijkheid van al deze diverse elementen erkent en koestert met het oog op de optimale weldaden van het geheel.

Betekenis van de kleuren

Alle kleuren in de producten van AEOS zijn 100 % natuurlijk en plantaardig.

Vicky Wall, de oprichter en innovator van het Aura-Soma® Colour-Care-System®, zei altijd: ‘De grotere gids schuilt binnenin’. Samen met de slagzin van Aura-Soma – ‘U bent de kleuren die u kiest en deze weerspiegelen uw behoeften’ – geeft dit ons het vertrouwen om de producten te kiezen die het meest geschikt zijn voor ons als unieke individuen.

Welke kleurencombinatie van producten u ook kiest, ze worden ingeschakeld om uw huid op een diep niveau weer in evenwicht te brengen in plaats van huidverzorgingskeuzes te baseren op de toestand van uw huid die slechts oppervlakkig wordt bekeken.

ROZE

Roze is voornamelijk de kleur van vriendelijkheid, zorg, warmte – liefde. We zouden allemaal baat hebben bij een beetje meer liefde en zorg. De meesten van ons gunnen zichzelf niet de tijd of de ruimte om goed voor zichzelf te zorgen. Die zorgenergie gaat meestal naar andere personen uit – vrienden, familie, geliefden. Dat is natuurlijk prijzenswaardig, maar er komt een moment waarop we misschien moeten toegeven dat we onze eigen portie zorg en liefde moeten aanvullen, en dat we misschien vriendelijk moeten zijn voor onszelf om dezelfde kwaliteit te kunnen blijven bieden aan de mensen om wie we geven. Als we echt voor onszelf zouden willen zorgen, gewoon via onze huidverzorging of door ons volledige zijn in aanmerking te nemen, dan kan het roze productgamma ons helpen om die roze kwaliteiten in onszelf te stimuleren en te versterken. De roze producten van AEOS zijn verrijkt met kristalessences van vuuropaal, roze kwarts en rode toermalijn.

BLAUW

Blauw houdt kwaliteiten in zoals vrede, sereniteit en koestering. Kwaliteiten die we allemaal nodig hebben in de drukte van het dagelijkse leven. Onze dagen worden gekenmerkt door ‘drukte’ en onze eigen grenzen constant verleggen. Blauw biedt ons de kans om alles te ‘hergroeperen’ en innerlijke rust te vinden. Veel mensen voelen de nood om meer vrede te hebben met zichzelf en hun situaties/omstandigheden, en het blauw kan helpen om dat aspect te vinden. Dankzij zijn kalmerende werking is het blauwe gamma ideaal voor gebruik als u het gevoel hebt dat u nood hebt aan meer vrede en uw dagelijkse activiteiten rustiger wilt benaderen. De blauwe producten van AEOS zijn verrijkt met kristalessences van amethist, turkoois en smaragd.

GEEL

Geel wordt geassocieerd met zelfvertrouwen, met het goede gevoel van een zonnige dag – vreugde! Geel is een liefelijk evenwicht van het zenuwstelsel om een meer gefocuste zijnswijze te stimuleren en vreugde te wekken. De gele producten van AEOS hebben twee verschillende mengelingen van kristalessences die resulteren in energetische verschillen tussen de harmoniserende en de bewustzijnsversterkende producten. De Harmonising Body Lotion is verrijkt met saffier, turkoois en transparant kwarts, terwijl Awakening vuuropaal, calciet en zinciet bevat.

Spagyrische tincturen

Spagyrische tincturen zijn vloeibare edelstenen en kristallen die specifiek ontwikkeld worden voor Aura-Soma® Products Ltd volgens een oud holistisch alchemieproces waarbij lichaam, ziel en geest als een evenwichtige eenheid worden beschouwd.

Spagyriek verwijst naar het proces van de scheiding, zuivering en wedersamenvoeging van materialen – fundamentele alchemietechnieken gebruikt voor de bereiding van stoffen. Door stoffen te scheiden en te vertrekken van de originele stof in haar diverse componenten, wordt wat nuttig is eerst gescheiden van wat niet nuttig is. Op basis van een specifieke methode om een nieuwe samenstelling te maken, worden de zuivere en nuttige componenten weer samengevoegd. De spagyrische tincturen die op deze manier vervaardigd worden, bevatten de gunstige stoffen in geraffineerde vorm en zijn dus therapeutisch effectiever dan de originele stof.

Spagyrische tincturen zijn niet effectief omwille van hun ingrediënten; ze zijn eerder effectief omwille van de metafysische kracht die vrijgegeven wordt tijdens het productieproces. Spagyriek is alchemie in de praktijk en voldoet aan de alchemiewetten van Hippocrates, de vader van de moderne geneeskunde. Door de oude alchemietechnieken samen te brengen met geavanceerde huidverzorgingsformules reiken de producten van AEOS een medium aan, en via dit medium kunnen deze tincturen een rechtstreeks effect hebben op het energieveld van de mens. Dit is echt een unieke benadering van huidverzorging en het algemene welzijn.

Gebruik en toepassing

Breng de producten van AEOS altijd aan op een natte huid.

Voer zachte cirkelvormige bewegingen uit en klop zachtjes op de huid.

Alle producten van AEOS zijn heel sterk geconcentreerd. Een kleine hoeveelheid product volstaat. Ga er dus zuinig mee om.

Gebruik de producten van AEOS in de juiste volgorde, zodat de huid er het maximum kan uithalen en de producten kunnen doordringen tot de onderste lagen van de huidstructuur, naargelang van de behoeften van de huid, en een maximaal effect kunnen bieden.

De producten van AEOS zijn ontwikkeld om samen gebruikt te worden als volledige huidverzorgingsoplossing. Het is NIET de bedoeling deze producten te combineren met synthetische chemicaliën van andere merken.

Om te kunnen genieten van wat AEOS u te bieden heeft, bevelen we aan dat u gedurende minstens 2 maanden enkel producten van AEOS gebruikt. Zo krijgen de natuurlijke factoren van de actieve organische en biodynamische ingrediënten en kristalessences de kans om uw huid op een ander niveau te doen stralen.

News